herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

Wedstrijddetails4149.jpg
Datum:    16-09-2017
Tegenstander:    Papendrecht 7
Uitslag:     Thuis Verloren 4 - 5

Geplaatst door rene Nederlof op 17-09-2017

Wedstrijdverslag

Kopzorgen bij Drechtstreek 8 tegen Papendrecht

Op een druilerige middag maar op een goed bespeelbaar veld werd de tweede bekerwedstrijd gespeeld tegen dorpsgenoot Papendrecht.

Vorig jaar in de competitie ging deze wedstrijd met 1-4 verloren , we waren dus gebrand op een beter resultaat en wellicht een overwinning.

Martin en René hadden nog even topoverleg over de opstelling want op het laatst waren er toch nog afgehaakt en bijgekomen. We besloten dus de volgende spelers te laten beginnen.

Winash in de goal L1,Adriaan ,René en Jeroen verdediging. Marcel ,Martin ,Pv en Dirk middenveld. Pk en Timo in de spits. De wedstrijd stond onder leiding van oud speler/coach Fred Bloemscheer die speciaal voor deze wedstrijd uit Capelle was gekomen.

Het 8e begon voortvarend tegen de rood/zwarte brigade en het was Marcel die de eerste kans op een doelpunt had , maar een geweldige reflex van hun keeper zorgde ervoor dat we er alleen een hoekschop aan over hielden. Deze werd slecht genomen zodat Papendrecht rustig kon gaan opbouwen .

Het kabbelde een beetje voort met een iets overwicht voor Papendrecht en het kon dan ook niet lang uitblijven dat ze er doorheen zouden snijden.

Adriaan moest alle zeilen bijzetten om de snelle spits uit te schakelen en ging hierbij zover dat hij bij een uiterste poging om er een voorzet uit halen met zijn hoofd vol op het hek kwam . Een kip zou jaloers geweest zijn op het ei dat op zijn hoofd spontaan ontstond.

Drechtstreek moest snel wisselen en Marcel werd naar de verdediging gehaald en Daniel kwam erin. Door deze wissel wisten we even niet meer hoe het stond en Papendrecht profiteerde daarvan.

Weer was het de snelle spits en hoewel Marcel in de buurt was besloot Winash wild uit zijn goal te komen om bal en speler te pakken en kon de goed leidende Fred niets anders doen dan de bal op de stip te leggen. Deze werd hard ingeschoten .0-1

Drechtstreek 8 toch een beetje beduusd van deze aktie ging wel op zoek naar de gelijkmaker maar helaas miste het schot van Patrick K kracht en werd de bal van de lijn gehaald. Pendrecht begon te combineren en via een goede combinatie konden ze de 0-2 maken door de bal links van Winash in te schuiven.

Met een paar kleine irritaties over en weer werd het spel iets feller wat ons uiteindelijk wel weer dicht bij de goal bracht. Marcel goed mee opgekomen gaf een goede voorzet die PK helaas ver over schoot .

Uiteindelijk werd er nog de 0-3 ingeschoten en was tevens ruststand.

Martin had in de rust een paar omzettingen bedacht die ons aan doelpunten moesten helpen .

Timo werd vervangen door zijn vader , Adriaan met ei kwam er weer in voor René Ouwe reus voor Patrick k , Joél voor Dirk en Sammy voor Marcel.

Posities werden gewisseld en er stond weer een fris team .

Gelijk vanaf de aftrap werd er wat feller gevoetbald en Papendrecht naar achter gedrukt . Dit was hoe we het 8e ook op de trainingen zien aanvallend combinerend en af en toe een steekje laten vallen. Het was Winash die de bal ver uittrapte en zo de assist op Martin gaf waar de 1-3 uitviel .

Papendrecht wist het even niet meer en in deze fase was het 8e zeker de bovenliggende partij en Martin besloot zijn prima wedstrijd met een 2e treffer door twee man uit te spelen en de keeper in de luren te leggen om simpel binnen te tikken. 2-3

Alles was mogelijk vandaag maar helaas kwam het antwoord van Papendrecht te snel en met een wel heel mooie goal kon Winasch niets anders doen dan de bal uit het net te halen.2-4

Ook mooi was de 2-5 en was het verschil weer 3 .

Toch bleven we druk naar voren spelen en Patrick V met poging nummer vier van buiten de zestien meter schoot de bal prachtig binnen via onderkant lat 3-5 met nog 10 minuten te spelen.

In de hectische slotfase kwam de bal nog ongelukkig op de arm van een Papendrecht speler maar kon de zeer goed leidende Fred niets anders doen dan ons een penalty toe kennen. Joël schoot deze hard en zuiver binnen en konden we misschien nog een gelijk spel binnen harken. Maar nee Papendrecht probeerde de bal in de ploeg te houden en speelde het goed uit tot het laatste fluitsignaal.

Komende week een avond wedstrijd bij Oranje-wit waarna op Zaterdag de competitie van start gaat

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!