herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

Wedstrijddetailsmotm_1.jpg
Datum:    28-04-2018
Tegenstander:    Nieuw Lekkerland
Uitslag:     Uit Gelijkspel 5 - 5

Geplaatst door rene Nederlof op 28-04-2018

Wedstrijdverslag

Drechtstreek 8 verliest 2 punten in “kelderkraker”

Met nog steeds genoeg mensen van ons eigen team na weer veel afzeggingen en blessureleed kwam er zaterdagochtend nog 1 bij. Onze beider keepers Sven en Winash hadden bardienst en Sven had bij het koffie/thee schenken even zijn aandacht er niet bij en verbrandde zo zijn hand aan de theekan , waardoor hij de wedstrijd moest laten gaan . Dit betekende dat Winash in de basis begon maar het 8e nog maar 13 man over had voor de middag . Chris met krukken en rolstoel werd afgeleverd door zijn vrouw om mee te gaan voor de support.

Winash in de goal dus . Denes ,Marcel ,Adriaan en Peer in de verdediging middenveld werd bezet door Buks , René ,Rob ,Timo en L1 . Eenzame spits Martin.
Wedstrijdplan werd tot in de puntjes voorbereid in de kleedkamer door Martin en dat zou dus hetzelfde zijn als de afgelopen weken waar we de laatste 3 wedstrijden punten meegepakt hadden.

Na de aftrap hadden wij al snel de bal en via een lange bal van Adriaan kwam de bal bij de laatste man van Nieuw-Lekkerland terecht die zo in paniek raakte van de doorjagende Martin de bal pardoes achter zijn eigen keeper schoot . In de openingsfase stonden wij ineens 0-1 voor . Nog beduusd van dit succes lag er in de tegenaanval gelijk de 1-1 bij ons binnen. Dit zou een middagje worden .
En dat werd het ook . Nieuw-Lekkerland van hetzelfde kaliber als DS8 een mix van jong en oud deed niets onder voor ons of wij voor hun zoals je wil. Maar wij hebben Martin , die met zijn dagelijkse wandelingen van 25 km of meer niet opkijk tegen een sprint van 50 meter en die je constant diep kan sturen. Het kon dan ook niet uitblijven dat hij weer weggestuurd vanaf het middenveld , oog in oog met de keeper kwam te staan en de bal beheerst , als Bergkamp in zijn hoogtij dagen , over de keeper heen stifte. 1-2.
Nu waren we wel gefocust na de aftrap en konden we lekker gaan voetballen met de wind in de rug en gokken op de counter. Lekkerland klopte wel op de deur maar Winash kon zijn doel schoonhouden en meer dan een paar losse flodders of hoekschoppen kwamen de thuisspelers niet.
Martin daarintegen ging nog maar eens alleen op de keeper af speelde door zijn benen en liep de 1-3 binnen net voor rust.
Tijdens de rust werd vooral de wedstrijd tegen VVGZ aangehaald dat we dit niet uit handen mochten geven . Met John voor Peer en Patrick K voor Rob keerde we weer teug naar het veld.
Het rustpraatje kon gelijk de prullenbak in want binnen een minuut hadden we door een “overtreding” van Winash gelijk een penalty tegen. In eerste instantie hield hij hem nog tegen maar de speler was eerder bij de bal en in 2e instantie was het wel raak 2-3.
Toch sluipt er dan toch iets van paniek in de ploeg en worden we onrustig maar Martin stelde alweer snel orde op zaken door een 2e hattrick van het seizoen te voltooien en was de stand weer 2-4.
Lekkerland had goed gekeken naar onze strategie en hanteerde ook de lange bal en de nieuwe spits in de 2e helft was ook rap en beslissend en trok de wedstrijd weer naar een spannende 3-4 door de verre hoek van het doel te vinden .
Nu was er geen middenveld meer , en elke bal werd weggekleund de polder in dan maar zo de punten binnen halen. Helaas kon de spits uit een hoekschop raak koppen en was het 4-4 . het was een knotsgekke wedstrijd geworden die ook geen winnaar verdiende maar toch was het weer Martin die er nog maar 1 inschoot , op de hielen gezeten door hun laatste man die hij maar net kon ontwijken schoot hij hard en feilloos langs de keeper van Nieuw-Lekkerland de 4-5 binnen.
De wedstrijd was in onze handen en we hadden het af kunnen maken , maar Patje terug van een hamstring blessure zag zijn schot net naast gaan terwijl het nog onderweg aangeraakt werd door een tegenstander.
Helaas voor ons wist Lekkerland ook nog eenmaal het net te vinden en werd de 5-5 op het scorebord gezet. Wel blij met een punt waar het er 3 hadden moeten zijn verlieten we sportpark Exselcior voor de welbekende afzakker op de thuishaven bij Drechtstreek.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!