herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsMVP.jpg
Datum:    12-05-2018
Tegenstander:    Hardinxveld 7
Uitslag:     Thuis Gewonnen 2 - 1

Geplaatst door rene Nederlof op 12-05-2018

Wedstrijdverslag

Drechtstreek 8 -Hardinxveld 7 Altijd lastig

Vrijdag op zaterdag 0:00 mijn telefoon wordt overladen met whatsapp berichten van de Drechtstreek 8 groep . Matchday , we rollen ze op , gasten stellen niets voor , geen onderschatting en nog meer standaard termen die we dan na de wedstrijd weer terug moeten nemen en concluderen dat het er net niet inzat deze middag en een hoop pech hadden , scheidsrechter zat tegen , te jonge tegenstanders enz, Excuses genoeg als we het weer niet gered hebben en als veldvulling , kanonnen voer gebruikt zijn.

Maar gisteren was het weer zo een dag dat alles dan in ons voordeel val , totale inzet van iedereen ,een scheids [Gertjan van Veen]die het spelletje snapte en de wedstrijd goed las . De tegenstander volkomen gefrustreerd door het missen van zoveel kansen en de geniepige aanslagen van Adriaan .

Jeroen zijn longen uit zijn lijf loopt en continu de mandekking houdt . René die de gaatjes dicht loopt en blijft coachen . Buks die de complete rechterflank bestreek. Op een versterkt middenveld met Timo , onder scherp toeziend oog van vader , moeder en vriendin , elk duel aanging en ook vaak won. Denes ook weer met support van zijn zoon ,moest helaas het veld vroegtijdig verlaten voor clubicoon Gertjan Nijhuis , die door de vele afmeldingen opgetrommeld was en weer ouderwets balvast was. Martin die sleurde over het veld en als aanvoerder zijn mannen voor de wedstrijd en in de rust altijd goed kan motiveren , Daan ook zo`n een loper die een halve marathon maakt in een wedstrijd en nooit vanaf ben als tegenstander. Marcel met zijn techniek en inzicht verzuimd ook nooit en voorin stond de MVP van de dag , Ricardo wiens vader er ook altijd staat en goede adviezen voor de 2e helft geeft.
Niet vergeten bij aanvang van de wedstrijd het blok graniet in de goal Winash , zeer goede reflexen en rustig de tijd nemend voor weer een achterbal.
Ad interim coach Rob en geveld door een zweepslag Patje waren ook aanwezig voor support tevens oud speler Eddy die ook stond te genieten van zoveel inzet van zijn voormalige strijdmakkers.
Helaas konden Dirk, Sven ,Peer en Chris niet van de partij zijn.
En natuurlijk de wissels die de 2ehelft er in kwamen Sammy ,L1 die eerst nog een spoedje had en John ook deze mannen deden wat er verlangd werd van ze , totale inzet tot het laatste fluitsignaal.

Dus na 3 minuten maakt Ricardo weggestuurd door Martin het prachtig af en scoort de 1-0 . Die Rothosen uit Hardinxveld moeten komen maar kunnen de opgetrokken muur niet slechten en uit een tweede counter stuit de bal net raar op waardoor de kans verloren gaat . Maar de effectiviteit was vandaag ook goed want uit de derde kans was het 2-0 . Tot aan de rust werd dit vast gehouden en iedereen er van overtuigd dat het wellicht mogelijk was.
Het was bijna alleen maar tegenhouden en de klok werkte in ons voordeel . Na nog een counter waar de lat geraakt werd en later nog tot 3x de keeper in de weg lag kwam Hardinxveld niet verder dan schoten buiten de 16 die allemaal naast gingen op opgepakt door Winash.
Helaas konden we tot 10 seconde voor tijd niet de nul houden en blies GertJan na de 2-1 gelijk af voor einde wedstrijd.
Collectieve overwinning door inzet en passie . Dit geeft moed voor de komende 2 wedstrijden waarmee we met overwinningen van de laatste plaats af kunnen komen.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!