herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDag_5_de_tegenstanders.jpg
Datum:    13-05-2017
Tegenstander:    DLTC
Uitslag:     Uit Verloren 3 - 2

Geplaatst door Marion Bakker op 14-05-2017

Wedstrijdverslag

Helaas

Vandaag was het dan zover D L T C .

Deze wedstrijddag begon met een kraamvisite bij Christian en Annelies waar we een powerlunch voorgeschoteld kregen. Aan de voorbereiding heeft het dus niet gelegen.

Carry en Monique ontmoeten we bij DLTC. DLTC had voor dit jaar een nieuwe heer gecontracteerd (Maarten) en die was echt supergoed. Geert (die best wel een beetje zenuwachtig voor zijn 1e single sinds 2 jaar was) deed het ook heel goed maar moest helaas de winst aan Maarten laten.

Natuurlijk was Mariska (onze trouwe supporter) ook weer van de partij om ons aan te moedigen en zij hield Sander (die aan het feest vieren was op een bruiloft) op de hoogte van de standen.

Carry twijfelde even of ze zou gaan spelen want ze had toch nog wat last van haar pols. Na een warming up in het oefenhok besloot ze echter toch de gok te gaan wagen. Zij mocht aantreden tegen Astrid (ook een nieuwe aanwinst in het team van DLTC).En dat pakte goed uit, in 2 straight sets pakte onze Carry de winst. Kijk uit tegenstanders Carry is back.

Met een 1-1 stand begonnen we aan de dubbels. Na een flitsende 6-0 winst in de 1e set damesdubbel hadden Monique en ik wat moeite met de concentratie. Er stonden ook mooie partijen (lees single van Carry en herendubbel) naast ons. Krista en Manon kwamen er steeds beter in en stonden telkens op voorsprong bij de wissel in de 2e set. Gelukkig kwam de regen op het goede moment zodat we toch nog de achterstand in de 2e set ombogen en de partij wonnen.

De familie Willemsen (die met z'n 4en ook even kwamen kijken) vonden de regen wat minder. In zo'n 4 keer heen en weer rennen had Christian zijn familie met toebehoren in de auto en besloten ze het verdere verloop via de app te volgen.

Marco en Geert speelden echt een superherendubbel maar van een muur en iemand die geen fouten maakt kun je gewoon niet winnen ook al speel je zelf nog zo goed.

Hierdoor werd het 2-2 en werd de mix beslissend. Monique en Marco tegen Michael en Astrid. Direct bij de 1e game hadden de toeschouwers het al door, dit wordt een superpartij met geweldige rally’s. En we kregen gelijk, we werden getrakteerd op spanning en sensatie met een tie break die de 1e set moest beslissen. In de 2e set leken Michael en Astrid eenvoudig de winst te gaan pakken totdat Monique en Marco aan een spectaculaire come back begonnen. Maar als de tegenstanders dan ook nog geluk hebben met netballen en ballen die net invallen ja dan houdt het op natuurlijk.

Onze 1e verliespartij deze competitie maar eerlijk is eerlijk ze waren gewoon beter.

Na nog een hapje en een drankje koelde het buiten toch wel af en verhuisden de tegenstanders naar binnen. Tijd voor ons om naar huis te gaan. Monique (die praktisch naast DLTC woont) besloot nog even te blijven. Dit vonden de tegenstanders wel prima want ze waren toch wel onder de indruk van Monique en ze probeerden haar al over te halen om bij DLTC lid te worden. Niet doen hoor Monique TCC is veel gezelliger. Hoewel…. Het was wel erg rustig toen Marco en ik nog even bij TCC langsgingen. Misschien kunnen we daar de komende 2 zaterdagen nog wat verandering in brengen.


Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!