herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    23-09-2018
Tegenstander:    Kampong D13
Uitslag:     Gewonnen 3 - 2

Geplaatst door Gioia Gerritse op 26-09-2018

Wedstrijdverslag

Yaahs! Pittige wedstrijd, maar 3 punten!

Dit was er zo 1, zo’n wedstrijd die we echt heel erg graag wilden winnen! Vorig jaar was D13 nog D17 en hebben we elke wedstrijd moeten strijden. We wisten dus dat het een pittige, maar leuke, wedstrijd ging worden.

Na een goede peptalk van Jor, waarbij we besloten sowieso de eerste 10 minuten full press zouden spelen, gingen we voor een korte warming up ivm het weer. Voor sommigen misschien iets te kort (like me: balgevoel, waar ben je!?) maar het was koud en nat, dus we wilden ook niet afkoelen!

We waren sterk, speelden goed en het ging redelijk gelijk op. Tot halverwege de eerste helft waar zij, met een gelukje (paal stond in de weg..) konden scoren. Heel even zakten we in, maar we hebben ons herpakt en met een heerlijke klap vanaf rechts scoorde Francy de gelijkmaker. Daarna werd het 2-1 voor D13, scoorde ik via de tegenpartij de 2-2 en bleef het lange tijd gelijk. We waren aan elkaar gewaagd, maar wij waren toch echt de sterkere partij en dit werd bekroond met een 3e doelpunt van An, die hem er vanaf de stip volle bak in ramde!

Dames 13 is sterk, er zitten wat echt goede speelsters in en ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Daarbij hebben een aantal (waaronder Roos, linksachter) een echt goede, strakke en keiharde flats/ slag. Hierdoor kwamen ze vaak toch door ons heen, maar wanneer wij ze voorin goed vast konden zetten kwamen ze er moeilijker doorheen. Niet bang zijn voor die harde ballen. Hun voorhoede/ midden zetten onze achterspeelsters vaak goed vast door met 3-5 vrouw in een driehoek er omheen te gaan staan. Als achterspeelster is het dan lastig er doorheen te komen dus tegen D13 is het heel erg belangrijk dat we veel bewegen, veel korte passen geven en 1-2-tjes maken.

Het was een close call (maar liefst 8 meiden hadden stemmen!) maar de meeste stemmen voor WotM gingen naar… Linde!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!