herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    07-10-2017
Tegenstander:    Jos Watergraafsmeer
Uitslag:     Uit Verloren 4 - 0

Geplaatst door Floris Leuftink op 12-10-2017

Wedstrijdverslag

De hete kroket

Jos-Uit, het verhaal van de hete kroket en de omschakeling.
Daar waar een enkeling van ons de tegenstanders herkenden als de 'jongens met een beperking' bleek juist de scheidsrechter de man met de grootste beperking.
Een dramatisch kunstgrasveld (stukje eerste generatie) in combinatie met miezerregen en dito sfeer begonnen we zwak aan de wedstrijd. Het middenveld werd volkomen overlopen. Toch leidde dit niet tot grote kansen voor Jos. Een schot van afstand verdween echter pardoes in de goal, want ondanks het koude weer bleek de bal loeiheet! Dit tot grote schrik van een type Ali O, welke de handschoen had opgepakt om zichzelf te sparen voor de marathon van Amsterdam. Ondanks enkele grote kansen voor Jeroen, Roeland, De Roos en Rino ging de bal er niet in. Onder andere door goed keeperswerk in combinatie met pech.
In de tweede helft werd de taktiek gewijzigd van een 4-4-2 naar een 5-3-2 met een dynamische ruit op het middenveld met een doorgeschoven libero. Dit leverde meer druk naar voren op en leidde tot meer kansen. Echter, de oude voetbalwet gold ook hier: als ie er niet in gaat, valt ie aan de andere kant. Zo eindigden wij de wedstrijd engiszins in mineur met een 4-0 verlies, maar konden wij toch ook het hoofd opheffen om de geslaagde omzetting in de rust. Het team blijkt zich snel aan te kunnen passen aan de omstandigheden. De scheidsrechter leek dat na jaren in Nederland nog niet te kunnen en was in de rust in slaap gevallen....

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!