herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsIMG_2124_2.jpg
Datum:    08-04-2017
Tegenstander:    Kollum
Uitslag:     Uit Gewonnen 0 - 6

Geplaatst door Anke Sophie van As op 09-04-2017

Wedstrijdverslag

1e comp dag Kollum - REO

1e Competitiedag Kollum - REO
Om 12.45 bij REO afgesproken om vandaar naar Kollum te vertrekken.
Kollum, veel landerijen, boerderijen, een voetbalclub én ook een tennisclub met 4 banen.
Na ontvangst met koffie en cake kunnen we op 2 banen starten.

Jidske speelt de 1e single. Als enige 6 speler had zij geen keuze. Het werd een monster partij, om daar maar eens de competitie mee te openen. De dames hielden elkaar aardig in balans. Jelly van Kollum had een hele harde 1e service, maar die ging gelukkig ook vaak fout. Verder kon ze moeiteloos, althans zo leek het, de bal van links naar rechts spelen, zodat er mooie winners werden gecreëerd. Jidske speelde erg goed vond ik en dat bleek toen uiteindelijk de 3e set eindigde in een tie-break die Jidske won.
Harmke speelde de 2e single. Ook dat werd een 3e setert. 1e set voor Harmke, 2e set voor Melande, maar in de 3e set was het toch Harmke die de wedstrijd écht wilde winnen. Mooie winst!
De 3e single werd gespeeld door Joanne. Mooie, goeie partij. De 1e set was werkelijk een strijd en eindigde in 7-5. In de 2e set was het Joanne die de partij naar zich toe trok. Goed gedaan.
Ik speelde de 4e single tegen Marieke. Ze was niet vast genoeg en ik had daar een makkelijke partij aan. Winst met 6-2 6-1.
Joanne en ik speelden de 1e dubbel tegen [Frokje]?? en Melande. We gingen redelijk gelijk op maar de 1e set werd 6-2 (ik twijfel trouwens aan deze uitslag, maar 6-2 staat op papier) toch nog makkelijk voor ons. De 2e set ging eigenlijk een beetje hetzelfde. Alhoewel Joanne en ik nog nooit samen hadden gespeeld, vormden we een prima koppel. Het was een leuke wedstrijd waar wij uiteindelijk de sterkere waren, ondanks het snelle netspel van [Frokje] en haar goede service.
Harmke en Jidske speelden de 2e dubbel, waar, volgens hun zeggen, vanaf het begin al duidelijk was dat REO dat ging winnen. 6-3 6-2.
Alle partijen gewonnen, wat een vliegende start! Heel blij dat het zo is gegaan! Ook blij met de spelers indeling van deze 1e dag. Vorig jaar verloren we met 4-2 van Kollum en was dit onze directe concurrent. We weten natuurlijk niet wie en wat we nog allemaal tegen komen, maar dit zit maar mooi weer in de pocket!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!