herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    20-09-2017
Tegenstander:    WMC
Uitslag:     Thuis Gewonnen 5 - 3

Geplaatst door michael wiegmann op 21-09-2017

Wedstrijdverslag

Eerste thuiswedstrijd levert 3 punten op

Na de promotie van vorig jaar zijn er een aantal dingen flink veranderd, doordat we nu uitkomen in de A categorie zijn er met name bij thuiswedstrijden flink wat extra zaken die geregeld moeten worden.

Zo dient er voor iedere wedstrijd een wedstrijdcoördinator aanwezig te zijn en een lijnrechter (bedankt Pa), ook kijken de scheidsrechters iets gedetailleerder naar de spelerspassen, kortom aan alles kun je merken dat er nu toch echt serieus voetbal wordt gespeeld.

Met 7 man (waaronder 2 debutanten) begonnen we goed aan de wedstrijd, zoals de laatste jaren gewend met veel balbezit, in de eerste 10 minuten leidde dit echter nog niet tot grote kansen. Na 12 minuten spelen brak de tegenstander plots de wedstrijd open, op een goed ingestudeerde vrije trap had zelfs Richard geen antwoord en de 0-1 stond op het bord.
Na een kwartier spelen viel de 1-1 Rick schatte een pass van Bram op waarde en schoof de 1-1 keurig binnen, en 4 minuten later schoot Arend op aangeven van Rick de verdiende 2-1 ruststand in het netje.

Na rust begonnen we nog veel sterker als in de eerste helft en was het wachten op de beslissende goals, de ene aanval na de andere maar alleen de beslissende 3,4 en 5-1 vielen (nog) niet. 10 minuten na rust was het eindelijk opnieuw raak Bram knalde de bal van afstand achter de keeper en het verschil leek definitief gemaakt. Maar na een paar kleine onoplettendheden lag de 3-2 er vanaf de aftrap gelijk weer in en tot overmaat van ramp een minuut later de 3-3 ook.
Maar gelukkig rechte we de rug en maakte Ruben op aangeven van Bram de oh zo belangrijke 4-3, Bram zelf mocht niet veel later na een uitstekende pass van Bart de wedstrijd definitief in het slot gooien.

Lijnrechter nogmaals bedankt!!
Dion en Bram kunnen terugkijken op een uitstekend debuut

MVP: Bram Maes

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!