herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    11-11-2017
Tegenstander:    Alphia VE1
Uitslag:     Uit Verloren 5 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 11-11-2017

Wedstrijdverslag

In de wachtkamer

Op de dag waar onder de rivieren reikhalzend naar wordt uitgekeken in verband met het bekend maken van de nieuwe prinsen Carnaval, mochten wij aantreden tegen de trotse koploper van onze klasse. Alphia kent een uitstekende seizoensstart en is na 5 potten nog zonder puntverlies en scoort daarbij redelijk makkelijk. Aan ons om hier iets aan te doen.

Het koste weer genoeg inspanning, maar het is weer gelukt met voldoende mensen aan de aftrap te verschijnen. Dank alle invallers weer!!! Onder dreigende omstandigheden werd gefloten voor de aftrap door de man in het paars. Nu is het flauw om bij verlies naar de beste man te kijken. Zij doen ook hun best en meer van die cliche's.... Maar het is in onze klasse wel vaker dat scheidsrechters het nodig vinden om hun stempel op de wedstrijd te drukken. Dit terwijl de spelers onderling het vaak prima kunnen oplossen.

Echter de beste man in het paars had van te voren gekeken op de kaart waar Lisse ook al weer lag. Waarschijnlijk had hij gekeken met zijn bril nog niet op en dacht hij dat Lisse een kustplaats was waar dit weekend de haringvloot weer binnen zou worden gehaald. Of een andere mogelijkheid is dat hij op de site van de FC heeft gekeken en daar de worden Katwijk en Lisse zag en door de oranjeshirts bij Alphia helemaal in de war is geraakt. Feit is dat hij waarschijnlijk dacht dat onze grensrechters meededen een vlaggetjesdag en hij dus structureel de linkerkant van Lisse negeerde.

Helaas dus de eerste verlies van de reguliere competitie. Maar zoals bekend is een bal nog steeds rond en kan het balletje raar rollen. We zitten pas op een kwart van het aantal wedstrijden dus nog niet alles is verloren. Komende weken weer herstellen en onze potjes weer winnen!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!