herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    04-09-2021
Tegenstander:    Kagia 7
Uitslag:     Uit Gelijkspel 4 - 4

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 05-09-2021

Wedstrijdverslag

Eindelijk

We hebben er weer lang op moeten wachten, maar het wachten werd beloon. Na 329 dagen mochten wij weer voor een potje de wei in waar iets op het spel stond! En net als na de vorige onderbreking mochten wij dit jaar ook weer naar de buren van over de brug! Sterker nog in de basis was dit hetzelfde team waartegen wij vorig jaar 4-4 speelden. Dat beloofde derhalve wat en de neutrale kijker wist het sportpark aan de Kikkerbeetstraat dan ook goed te vinden. Overigens de niet neutrale kijker ook....

Het wedstrijdsecretariaat in Lisserbroek voelde de wedstrijd goed aan en dus mochten wij aantreden op het hoofdveld. Of veld... Kunstsprietenmat. Ook na een onderbreking van bijna een jaar, blijft dit een veld waar ik bij voorkeur niet op speel. Zeker met de temperaturen van zaterdag een warmteveldje en eentje die bij een verkeerde val zorgt voor schaafplekken. En ja, komende week plak ik daarom weer aan mijn overhemd...Aan de aanmeldingen op teamwebs te zien, smachtte iedereen naar een potje voetballen (of was het de afterparty na afloop die ons in het vooruitzicht was gesteld door Jurgen???). In ieder geval wissels genoeg en geen centje pijn of zorgen om een team op de been te krijgen. Dat bleek bij de tegenstander lastiger. Het aanbod voor een reguliere 0-3 was al ingediend maar werd gelukkig al snel weer ingetrokken!

En zo stonden er om 1430 twee teams aan de aftrap die er zin in hadden. Opstellingen waren gemaakt en er was zelfs sprake van een soort van plan. Als besef ik mij nu dat Faas die niet in de app heeft gedeeld en ik hem ook niet heb opgevangen in de kleedkamer.... Ik snap nu wel waar het dus mis ging de eerste 30 minuten! Ok, ik had daar ook een aandeel in. Maar ja, wie denkt nou dat er op het niveau 8-ste klasse onderbond een vrije trap van 30 meter met 1000km per uur wordt binnen geschoten! Leermomentje voor mijzelf. Toch maar een muurtje neerzetten. Overigens volgde dit doelpunt na wat speldenprikjes van de oranjehemden dus we hadden wakker moeten zijn, maar waren dat totaal niet! Lisse had wel de bal maar Kagia was gevaarlijk in de counter.

Balverlies en matig verdedigen bood Kagia de kans op de 2-0 en die werd dan ook gemaakt. Hierna was het tijd om te wisselen. 4 verse krachten erin bij ons. Donnie koud in het veld kon eigenlijk alleen de hielen van zijn tegenstander nog even zien. Campos kon nog keren maar de rebound viel pardoes voor de tegenstanders zijn voeten en toen was het een koud kunstje. Lisse moest uit een ander vaatje gaan tappen. Via een mooie aanval bediende Tovenaar broertje Bas die ons terugbracht in de wedstrijd. Voor rust werd de marge zelfs 1 na een benutte pingel (na goed werk van Donnie) van neef Rick.

Tijdens de thee het strijdplan voor de tweede helft besproken. En binnen 5 mintuten was dit ook voor Kagia duidelijk aangezien Boekie naar Ralph riep of dit de bedoeling was... Kortom iets meer rugdekking geven. Dit kon helaas niet voorkomen dat Kagia weer uitliep naar 2 doelpunten. Wat een voorzet leek te gaan worden, werd een mooi doelpunt in de kruis. Rik Vermeulen was het nu zat en naam het initiatief. Eerst werd een voorzet goed binnengekopt door hem en daarna bekroonde hij een solo met een prima goal.

Net als vorig jaar werd zo de 4-4 eindstand bereikt en werden de kannen vocht gehaald om het verloren vocht op het veld nog aan te vullen. Jurgen ging ondertussen alvast naar huis om alles voor de bbq klaar te zetten. Met de meeste teamgenoten konden wij daarom na de wedstrijd genieten van een gezellig avondje en werd het seizoen 2021/2022 officieel afgetrapt!

Uiteraard werd tijdens de avond nog even nagepraat over de kopkwaliteiten van Duck. Of kwaliteiten... Hij geeft zelf eerlijk toe dat hij niet kan koppen. En dat bleek! Daarnaast begon het seizoen ook vertrouwd met de 1e buitenspel van Ramzi. Er zullen er nog veel volgen! Diepte zie ik nog steeds niet, dus daar is ook niets aan veranderd! Klauw kan het nog steeds goed neerzetten en vertellen! Datzelfde geldt voor mijn zwager (mesjes volgende keer maar laten liggen...). Kortom ik heb weer genoten mannen!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!