herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    11-09-2021
Tegenstander:    VVSB
Uitslag:     Thuis Gewonnen 4 - 2

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 11-09-2021

Wedstrijdverslag

Zaterdag is de mooiste dag

Al weken krijgen wij op zaterdagochtend het bekend nummer van de serie All Stars in de app! (Ramzi jij zal de serie inmiddels wel kennen en tijdens de zomerstop alle afleveringen terug gekeken hebben). Het gevoel als het weer zaterdag is, zal bij iedereen bekend voorkomen. We mogen weer. Lekker ballen met je maten. Op elkaar zeiken tijdens de wedstrijd en daarna lekker slap lullen over de mooie en minder mooie dingen in het leven. Over de aangever van dit wekelijkse momentje in de wedstrijd straks meer. Ik kan wel zeggen dat hij mij een mindfuck bezorgde...

Er leken veel afwezigen te zijn, maar de grootte van selectie betaalde zich uit en uiteindelijk geen invallers nodig. Met vier wissels werden de jonkies van VVSB op het sportpark verwelkomd. De grasmat op ons hoofdveld lag er prima bij op een 5 m2 in het strafschopgebied na. Kniesoor die daar op let toch... Ok, leuk is anders maar goed Campos is wel wat gewend inmiddels. De warming-up liet weer verschil in generatie zien. VVSB lekker aan allerlei afwerkvormen bezig en wij lekker rammen op het hok. Of op het hok.... 75% van de bal ging over de ballenvanger!

Nadat de scheids was gearriveerd kon er afgetrapt worden door neef Rick. Die had zijn windvanger opgelaten en dacht dat het wel weer kon. Helaas... Maar vooral doorgaan neef! Ik vind het mooi. Dan de wedstrijd, deze ging prima van start. Wij de bal en zij lekker rennen. Met als gevolg dat wij de doelpunten konden maken via Cedric en Rik. VVSB ging al snel wisselen om het tij te keren. En dus wij ook maar. Oh nee, niet ook maar. Daar gaat een hele puzzel van Faas aan vooraf gedurende de week. En deze week had hij het extra lastig want het merendeel van de verdedigers had een snipperdag genomen. Dus alle balletjes in het bingo apparaat en draaien maar.

Frankie kwam er in op positie 4. Het duurde en het duurde voordat hij de bal kreeg. Maar na een minuut of 10 mocht hij hem dan toch aanraken. En zag ik het nou goed. Had hij nou kunstgras schoenen aan op het gras? Nog een keer kijken. Nee, links zie ik toch noppen. Maar goed later denk ik het weer te zien, maar weer links noppen. In ieder geval ging hij onder de bal door en maakte VVSB de aansluiter en tevens ruststand.

Na een flinke wandeling richting de thee konden wij gelijk het veld weer op. Ik besloot toch nog even goed naar Frank zijn schoenen te kijken. En verdomd twee verschillende... "Frenkie zijn je schoenen kapot?" Hoezo... Oh kut, vandaar dat het zo beroerd liep... Snel maar even andere schoenen pakken.


Aangezien de scheids ook een iets langere wandeling moest maken duurde het nog even maar toen ving de tweede helft aan. De eerste kansen waren voor de FC maar niet aan ons besteed. Faas kon kiezen, maar koos naast. En als je hem zelf niet maakt, dan doen zij het wel. Met het moet gezegd worden een prima afstandsschot. VVSB dacht die oudjes nu te hebben liggen en pepte elkaar op. Maar die oudjes rechtten de ruggen en gingen weer voetballen. En net na de laatste wissels maakte Robocop met zijn kop de 3-2. VVSB probeerde nog wel, maar het was Tovenaar die aan alle onzekerheid een einde maakte. De punten bleven op Ter Specke. En zo werd er lekker gevoetbald op een dag waarom men 20 jaar geleden nooit had moeten voetballen...

Volgende week UNO uit op het vroege tijdstip van 11.45. Kijken wat ze in de Haarlemmermeerpolder voor ons in petto hebben.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!