herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    18-09-2021
Tegenstander:    vv UNO
Uitslag:     Uit Gewonnen 0 - 14

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 18-09-2021

Wedstrijdverslag

tja

Wat moeten we hier nou over schrijven? Ik heb er in ieder geval alle tijd voor gehad om dit tijdens de wedstrijd te bedenken. Welgeteld drie ballen heb ik volgens mij van de tegenstander ontvangen. En dan nog 4 terugspeelballetjes uit medelijden van mijn teamgenoten en dat was het wel. Tijdens de tweede helft had ik al een heel verslag in mijn hoofd. En dan niet over de wedstrijd, nee over het fietstochtje naar Hoofddorp. Dat was inspannender dan die 90 minuten voor mij dan.

Maar de mensen die er niet bij waren zullen daar niet op zitten te wachten. Wat kan het hen (en mijn teamgenoten ook vrees ik) nou boeien dat ik langs de braderie in Hillegom ben gereden? Ik zou dat zelf ook niet waarderen wanneer ik vol verwachting het verslag van de mannen van het 14e zou gaan lezen. Oh, wacht! Ik kan melden dat wij drie invallers hadden en dat die het prima deden. Twee maakten er 5 volgens mij en Yannick heeft zelfs staan vlaggen en de limo in de rust uitgeschonken. Wat een toppers!

Is er dan verder helemaal niets te melden over zo'n doelpuntrijke pot? Nou genoeg natuurlijk, maar de eerlijkheid dient mij te zeggen dat ik geen idee meer heb wie ze precies hebben gemaakt vandaag. Dus daar begin ik maar niet aan. Al denk ik dat Hunt er 4 had. Want Hunt Haller klonk wel lekker na de wedstrijd. En toch hoor ik u denken, is dit alles.

Oh ja, ik weet nog wel wat. Misschien kan ik nog iets leuks vertellen over Ramzi? Uiteraard heeft hij buitenspel gestaan. Maar dat zal u niet verbazen. Bij de Toto moet je geld toeleggen als je daar op wilt spelen, dus dat had u al verwacht. Heeft hij gescoord? Ja, zelfs dat lukte hem vandaag. Na bijna 1 jaar volgens mij. Maar de mooiste actie kwam ook van Ramzi. Alleen op de keeper af en heerlijk uitglijden. Het was ook wel weer raar kunstgras, toch Ramzi. Maar troost je jongen, je was vandaag niet de enige die in kansrijke positie hopeloos miste.. Toch Jurgen? Maar dat noemen we maar niet, want jij kwam speciaal voor ons uit Moordrecht! Hulde!

Ik denk dat ik het hier maar bij moet laten. Ik kan de tegenstander nog wel een pluim geven voor de inzet en het blijven proberen (al lukte dat voor geen meter). Maar een onvertogen woord viel er niet en de biertjes smaakten zo te zien na afloop prima. Dus ook die mannen zullen verder een prima zaterdag hebben gehad. Het schijnt dat de keeper zich komende periode geen zorgen over zijn visvergunning hoeft te maken overigens.

Nu een weekje bijkomen van deze bekercampagne en dan over twee weken start de competitie met een uitwedstrijd tegen de Sint Jeroens Club uit Noordwijk.

Campos

PS Schiet mij toch nog 1 momentje te binnen... Tweede helft Ramzi aan het eind van een prachtige aanval. Keeper uitgespeeld en dan raadt u het al... Frenkie vul jij het maar in!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!