herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    02-10-2021
Tegenstander:    SJC
Uitslag:     Uit Gewonnen 2 - 3

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 03-10-2021

Wedstrijdverslag

Morgenrood is water in sloot

Na een week waarin het leek of wij bijna weer terug waren naar normaal (kermis en harddraverij) mochten wij aantreden voor de competitie. De eerste ronde waren wij vrij dus wij mogen direct in de achtervolging. De eerste rond viel vooral de hoge overwinning van Noordwijk. Maar zoals de wielerwetten luiden "Parijs is nog ver". Al is het voor de renners vandaag wat minder ver, aangezien zij in hondenweer terwijl ik dit schrijf Parijs achter zich laten en op weg zijn naar de befaamde wielerbaan in Roubaix).

Hondenweer dus vandaag in Frankrijk. En dat is eigenlijk wat het gisteren ook was. De dag begon mooi. Het zonnetje scheen, maar Gerrit Hiemstra had vrijdagavond al voorspeld dat het in de loop van de middag vanuit het westen zou gaan regenen en dan heel lang en veel. Hoopvol bekeek ik nog de buienradar, maar ook die beloofde weinig goeds. Thuis op het bankie nog even kijken naar ManU tegen Everton en ondertussen de vrouwen over de kasseien zien glibberen is geen beste voorbereiding. Wie verzint het 16.30 voetballen!

Maar goed om 1530 zachtjes aan maar richting Noordwijk. De regen was inmiddels gestaag uit de hemel gaan vallen. Het sportpark in Noordwijk is al enige tijd onder constructie en zal dat nog wel even blijven. Dus werd het omkleden in de barakken. Op zich niets mis mee en er was iig gelegenheid tot omkleden. Tijdens de warming-up bleek al dat het water zorgde voor een glad kunstgras veld, dat zou wat worden.

De opstelling was weer gemaakt. Niet iedereen even tevreden, maar men regelde het zelf... Niet helemaal goed gegaan bleek na 30 minuten maar ook weer snel opgelost. De FC begon niet heel goed, maar na 10 minuten kwamen wij beter in ons spel. Frenkie had een bekeken schot op goal die er in zeilde. Helemaal bewust volgens hem dus dat nemen wij maar aan. Frenkie heb ik nog nooit over zo iets horen jokken. De FC combineerde er lustig op los en het was bij vlagen genieten geblazen SJC had het lastig en via een mooi doelpunt van Stuit werd een gaatje geslagen. Met 2-0 aan de thee. Als werd de thee limonade waar je tanden van uit je mond vielen. Maar goed we klagen niet, we zaten even droog.

Tweede helft ging prima van start. Braziliaanse goal van Boekie zorgde voor de 3-0 en die moest wel over de streep te voetballen zijn toch? Of toch niet... Want SCJ kwam via een pingel terug in de wedstrijd. Sterker nog binnen 5 minuten krijgen zij de bal op een presenteerblaadje en stond het 3-2. Het geloof zij hen was helemaal terug en wij waren rijp voor de sloop? Maar het moet gezegd worden de ruggen werden gerecht, spelers omgezet en zonder al te veel problemen werd het kletnatte einde gehaald en konden de drie punten mee naar Lis.

Om 1930 werden wij toch echt vriendelijk verzocht SJC te verlaten te togen opgetogen naar de hoofdstad van de Bollenstreek. De feestweek is goed verteerd en werd met drie punten afgesloten. De achterstand op de koploper blijft 3 punten en heel veel doelpunten dus verzwakken is er nog niet bij! Volgende week Voorschoten uit! Meld u allen aan.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!