herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    09-10-2021
Tegenstander:    Voorschoten '97
Uitslag:     Uit Verloren 8 - 4

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 09-10-2021

Wedstrijdverslag

Lamlendig

De voortekenen waren niet best. Op dinsdagavond een kuchje en wat keelpijn. En dat betekent (ondanks de prikjes) tegenwoordig thuiswerken en even laten testen bij de GGD. Geen corona maar niet helemaal fit. En dat met de mooie vooruitzichten van zaterdag qua weer. Drie dagen veel thee en water om het lichaam zijn werk te laten doen en ja hoor. Zaterdag weer fit. Op naar Voorschoten dus met mijn voetbalmaten. Voorschoten had net als wij 1 potje gespeeld en 1 potje gewonnen.

Drie wisseltjes zou voldoende moeten zijn. Alleen wist Frenkie mij weer helemaal van mijn apropos te brengen. Is het niet met zijn schoenen dan komt hij wel gewoon te laat (samen met Rutjes). En ja, vaderlijk als ik ben, maak mij dan toch zorgen, dus groot was mijn blijdschap toen na 5 minuten Frenkie en Rutjes aan kwamen rennen in het blauwgeel! Pak van mijn hart en focus op de wedstrijd. Focus... Iets wat bij ons de eerste 25 a 30 minuten totaal ontbrak. Wij wisten elkaar niet te vinden en stonden niet goed. Iedere verloren bal zorgde voor veel gevaar en een counter. Binnen de kortste keren keken wij tegen een 3-0 achterstand aan. Het was drie keer niets. En de gifbeker was nog lang niet leeg zou blijken. De 4-0 werd ook gemaakt.

Dit kon wel eens een hele vervelende middag gaan worden. Want Voorschoten was gewoon een prima ploeg. Geen zwakke spelers eigenlijk, 5 wissels en een aantal spelers die snel waren en daarnaast ook behendig. En dan beginnen de jaartjes bij ons ook te tellen. Al moet ik zeggen dat dit denk het oudste team is wat wij dit jaar gaan tegenkomen. Maar het zat er vandaag totaal niet in... Of toch wel. Via Cedric (kostte hem wel de wedstrijd met een kus van een paard) en Rutjes kwamen wij terug in de wedstrijd en was de ruststand nog redelijk dragelijk.

In de rust koppen bij elkaar en alles was nog mogelijk. Dat zou ook blijken. De start was redelijk en Stuit kon met een beetje meer geluk de aansluiting maken, maar helaas het mocht niet zo zijn. Lisse bleef redelijk ballen maar de counter bleef dodelijk en kregen wij er niet uit. Een moment van onoplettendheid achterin zorgde voor de 5-2 en het verzet leek gebroken. Voorschoten liep soepel ballen uit naar 8-2 en vond het verder ook wel prima. Hierdoor konden wij nog iets terug doen en maakten er nog 2. En zo was de eerste nederlaag in competitieverband sinds 14-12-2019 een feit!

Conclusie: snel vergeten. Het seizoen is nog lang. Voor iedere meter zullen wij moeten vechten en omschakelen blijft een dingetje. Maar van fouten schijn je te leren dus laten we volgende week tegen Kagia maar kijken wat wij van vandaag hebben geleerd.

Campos

PS Duck ik zet in op 21.46. En denk wel een beetje om je liezen!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!