herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    16-10-2021
Tegenstander:    Kagia
Uitslag:     Thuis Verloren 3 - 4

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 17-10-2021

Wedstrijdverslag

spiraal

In een week waarin het niet gebruiken van een spiraal werd onderstreept ;-) en wij het mooie nieuws kregen dat ons team weer is uitgebreid met een jongetje en een meisje! Rik, Sarah, Esther en Ralph van harte met jullie gezinsuitbreiding en tot snel langs de lijn zodat iedereen de new borns kan bewonderen! Maar goed wij moesten het verlies van vorige week zien te doorbreken om niet in een neerwaartse spiraal terecht te komen!

Dat moest dan gebeuren op veld 5 (ondanks dat het veld niet heel best was, was dit toch wel een genot tov de kunstsprieten van afgelopen weken). In de loop van de week leek het wat krap te worden met manschappen maar op zaterdag bleek dat gelukkig mee te vallen en hadden wij gewoon 4 wissels. Door wat wisselingen op de velden stond de wedstrijd niet onder leiding van de heer Randsdorp maar de Nour. De omstandigheden waren prima. De start was dat alleen niet en al snel stonden wij weer tegen een 1-0 achterstand aan te kijken. Maar in tegenstelling tot vorige week wisten wij ons te herpakken en maakten al snel de gelijkmaker. Deze was echter van korte duur en dus weer in de achtervolging. Na 30 minuten de eerste wisselingen en die brachten uitkomst want wij gingen rusten met een 2-2 stand. Al had dat natuurlijk gewoon 3-2 moeten zijn, maar de vlagger van over de brug kenden nieuwe buitenspelregels waardoor je mag vlaggen als een rechtsbuiten niet aan het spel meedoet en een voorzet wordt teruggelegd er blijkbaar iemand buitenspel kan staan???

Maar goed na de thee maar orde op zaken stellen. Helaas moeten wij gewoon op dit moment constateren dat het niet goed genoeg is voetballend. En als er dan net niet op tijd wordt gestapt, net niet op tijd ingespeeld etc. wij de tegenstanders grote kansen geven. En dan is het wachten op de 3-2 en zelfs de 4-2 voor de oranjehemden. Maar nog werd er niet gecapituleerd en via een pingel van Erwin mochten wij nog hopen op een puntje. Maar helaas het mocht niet baten en dus gingen de punten mee naar Lisserbroek en moesten wij het doen met een geboortepilsje die overigens niet minder smaakte! En complimenten voor mijn zwager die ook nog had gedacht aan de niet drinkende teamgenoten! Helaas waren die al gevlogen.

Volgende week verder met de kortste weg naar Europees voetbal. Uit om 13 uur bij de Sint Bavo.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!