herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    30-10-2021
Tegenstander:    Noordwijk
Uitslag:     Thuis Verloren 3 - 5

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 30-10-2021

Wedstrijdverslag

van de regen in de drup

Na een weekend bekeren deze week weer gewoon voor het echie in de competitie. Vorige week veel kleine blessures maar het viel mee qua selectie. Met 15 man aan de aftrap dus prima. De laatste twee competitie wedstrijden gingen verloren en vandaag ontvingen wij Noordwijk. Zij waren de competitie begonnen met twee monster zeges en een doelsaldo waar je u tegen zegt. Dat boezemde destijds wat angst in, maar Noordwijk bleek wellicht de makkelijkere ploegen gehad te hebben want in wedstrijd drie ging men ten onder tegen de zwart/gelen uit Rijnsburg.

Na een prima donderdag en vrijdag qua weer besloot Pluvius vrijdagavond uit zijn hok te komen en heel NL onder een regenachtig wolkendek te bedekken. Bij vlagen buiten, dan weer miezer en dan weer even dreigend droog. De gevolgen voor het veld waren zichtbaar. Het veld was aardig zwaar maar dat mocht de pret niet drukken. De FC begon prima aan de wedstrijd en kwam op een 1-0 voorsprong. Echter lang mocht dit niet duren want de spits (met een verleden in de jeugd van de FC dus trucjes geleerd van Frank) had een prima actie in huis en drukte af. Gevolg 1-1. Hierna probeerde wij weer te ballen, maar Paul dacht even dat hij aan het tennissen was en zag een wit shirt en normaal moeten de ballen daar heen, maar vandaag even niet... 2-1 achter.

Maar nu kon Noordwijk niet lang van de voorsprong genieten leek het, want de FC kreeg een terechte pingel na een overtreding op Rik. Waar vorige week wij er 5 feilloos inschoten, moet Ramzi met enige jaloezie gedacht hebben dat hij dat ook wilde. Hij ging achter de bal staan... Gevolg de eenden bij boer van Ruiten zijn zich rot geschrokken. De gelijkmaker bleef uit derhalve. Maar Ramzi maakte zijn fout goed door 5 minuten later de bal prachtig in de kruising te schieten. Met 2-2 aan de thee.

Tweede helft werd het niet droger en de FC begon weifelend maar kreeg ook al heel snel een dot van een kans die er niet in ging. Hierna klein inschattingsfoutje van Jurgen en ook afmaken had de voormalige jeugdspeler van Lisse van Frank geleerd dus 3-2 achter en in de achtervolging. Lisse kreeg diverse kansen maar hij mocht er vandaag niet in. En de 4-2 viel, waarbij Campos hopeloos in de fout ging en de afdraaiende bal totaal verkeerd inschatten en in het luchtledige stond te klappen als een pinguïn op de Noordpool die het koud heeft. Na een snelle uitbraak maakte Noordwijk de 5-2 en was het gespeeld. Voor de spreekwoordelijke eer werd er nog iets terug gedaan maar daar bleef het bij.

Snel vergeten en volgende week maar weer eens drie punten. Dit keer op te halen bij de buren in Sassenheim. En dan die met de rood/gelen shirts.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!