herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    06-11-2021
Tegenstander:    Ter Leede
Uitslag:     Uit Gelijkspel 1 - 1

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 06-11-2021

Wedstrijdverslag

Teamprestatie

Na de deceptie van vorige week tegen Noordwijk, wachtte vandaag wederom een team uit de bovenste regionen van de competitie. De rood/gelenburen waren de competitie nog begonnen met een minimale nederlaag tegen Voorschoten. De potten hierna werden gewonnen en dus bevonden zij zich voor aanvang van deze pot op de tweede plaats. Lisse was de competitie juist begonnen met een overwinning en daarna nog louter verliespartijen geïncasseerd. Dit kon natuurlijk niet zo blijven dus tijd voor een overwinning.

Diverse teamgenoten togen op de fiets naar de Rode Molen. Opmerkelijk was wel dat 1 van de inwoners uit Sassenheim uit ons team de fietsers al toeterend (doet hij vaker ;-) ) inhaalde vlak voor de rode Molen. Er waren nog steeds diverse spelers geblesseerd en Duck was nog in afwachting van een uitslag. In het kader van de AVG kunnen wij geen uitspraken doen over de reden van zijn afwezigheid. Maar laat wij het zo zeggen, positief is niet altijd positief... En dus sprong Robin last minute bij. Tovenaar had nog te veel last van zijn lies, maar wilde de luiers toch even ontvluchten en trok Campos zijn handschoenen aan. 14 man aan de aftrap derhalve.

Ter Leede bleek een jong team met voetballers die een stuk jonger waren dan 99% van ons team en ik denk zelfs 100%. En dat was te zien aan de serieusheid van de warmingup. De hoedjes waren weer te voorschijn gehaald en een goedwillende vader schreeuwde 90 minuten lang de raarste instructies. Maar waarschijnlijk is dat beter dan thuis zitten. En ik kan hem geen ongelijk geven. Er gaat toch eigenlijk niets boven een potje voetbal. Nou, voetbal op gras ipv afgekeurd kunstgras zou beter zijn...

Dan de wedstrijd. Ter Leede begon voortvarend qua balbezit maar heel gevaarlijk werd men niet. En werd men het wel dan keek Rik de ballen vakkundig naast. Dat is alvast een hele belangrijke kwaliteit voor een keeper. Maar al snel een klein foutje in de verdediging welke direct werd afgestraft en dus konden wij weer in de achtervolging. Op dat moment waren wij nog niet in de buurt van de vijandelijke 16 geweest maar nu moesten wij de loopgraven verlaten en dat ging eigenlijk best goed. Robin had een pingel moeten krijgen. Maar de leidsman in het paars gaf aan alleen iets te horen en niets te zien... Dat had hij vandaag wel vaker. Maar los daarvan moeten wij wel meer met onszelf bezig zijn en de scheids lekker zijn gang laten gaan. Terugdraaien doen ze toch niet en je krijgt hem alleen maar tegen.

Een prachtgoal van de jongste Vermeulen zorgde voor de gelijkmaker. Hierna kregen wij het door twee gele kaarten binnen twee minuten even lastig. Maar de ruimtes werd klein gemaakt en TL ging slecht met de ruimte om. Na de thee nog 5 minuten met 9 en daarna nog 3 minuten met 10 stand gehouden. Hierna kwamen wij weer wat beter aan voetballen toe. Het voetballen ging vandaag beheerst en de verdedigende taken werden door eenieder met verve gedaan. TL probeerde het via afstandsschoten maar die waren allen een prooi voor Rik en dus was de 1-1 eindstand een logisch gevolg. Met iets meer fortuin hadden de 3 punten zelfs wel mee terug naar Lisse kunnen gaan.

Mannen een prima teamprestatie waarbij iedereen keihard bleef werken op de momenten wanneer dat nodig was. Deze pot biedt hoop voor de komende wedstrijden. Hulde en ga zo door. Te beginnen volgende week voor een plekje in de volgende ronde van het bekertoernooi. Voor de derde keer dit jaar kruisen zij in dit toernooi de degens met een team van de St. Bavo. Kijken of wij ook de derde pot in winst om kunnen zetten.

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!