herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    03-09-2022
Tegenstander:    VVSB 5
Uitslag:     Uit Verloren 6 - 1

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 03-09-2022

Wedstrijdverslag

Dat viel niet mee

Het is weer voorbij die mooie zomerstop! De zomer duidelijk nog niet! Even nagekeken maar voor mij was het 30 april voor het laatste dat ik in de wei stond. LSVV uit in Leiden op een knollentuin. Maar dat vind ik persoonlijk nog altijd beter dan kunstgras in de zomer. Helaas was het vandaag weer aantreden op artificial gras en dat met deze temperaturen zorgt voor zweet (ja zelfs op goal, al wordt mijn hoofd niet zo rood als dat van mijn zwager constateerde Lara in de rust.... Of ik maak mij niet zo druk ;-)).

Iedereen had er in aanloop naar de wedstrijd veel zin in. Of nou iedereen.. Wij zijn officieel de cash-cow voor de FC qua contributie. 26 betalende leden, welke team doet ons dat na! Helaas waren er veel activiteiten na een zomer zonder voetbal dus was het afmelding na afmelding. Maar uiteindelijk stonden er bij de warming-up 12 spelers op het veld en zouden Sander O en Hunt zich spoedig melden. De drie wisseltjes bleken ook vandaag weer nodig. En dat na een zomer van hard trainen en onderhouden van de conditie! Ik vond het wel raar dat velen klaagden over het feit dat het leek alsof de shirtjes te heet gewassen waren....

Dan de wedstrijd tegen het 5e van de paarsgelen. Een team met jongens van in de twintig. Prima voetballers en de broer van Titon op doel die een prima potje stond te keepen. St Bavo had de aftrap maar al snel veroverde de FC de bal. Frenkie had gezien dat Duck veel had gevist in de zomer dus besloot een hengeltje uit te gooien en hem diep te sturen. Wat volgde was een frontale botsing met de laatste man van de st. Bavo en Duck die als een bokser KO ging. Vanuit de verte dacht ik dat is einde seizoen. De seismologen in de omgeving schijnen trouwens ook met grote verbazing naar hun schermen gekeken te hebben. Was er nou sprake van een aardbeving in Noordwijkerhout?

Na balverlies voorin kwam het aloude recept bij de FC al snel aan het licht. Omschakelen is niet ons sterkste punt en dus 1-0 achter. De Tovenaar bracht ons echter al snel terug in de wedstrijd door na een prachtige actie de bal op het spreekwoordelijke presenteerblaadje aan Rutjes te geven. Het voetbal van de FC was bij vlagen prima en dat kon ook van de tegenstand gezegd worden. Een misverstand tussen Campos (diepte zie ik nog steeds niet Jurgen) en Jurgen werd afgestraft en dus 2-1 achter. Na nog twee foutjes werd de ruststand van 4-1 achter bereikt.

Met deze temperaturen geen thee, maar lekker zoete limonade zodat je nog wat meer dorst krijgt! Niets mis mee. Tandarts ook weer blij. Tweede helft begon niet onaardig. Frenkie had ons doen geloven dat wij nog wel konden winnen en dus was het geloof terug. Want ik zou Frenkie echt niet niet durven geloven! Hunt had ook goed geluisterd en nadat zijn bal net naast ging maakte hij tempo voor Tyton. Die had goed gezien dat omschakelen een dingetje was bij die blauwgelen en dus 5-1 achter. Hierna snel de 6-1 en een de 10 leek eraan te gaan komen. Lisse rechtte haar rug en liet het niet meer verder komen, al kwam dat vaak ook omdat men bij de st. Bavo te graag zelf wilde scoren of gewoon niet kon inspelen.

Sluit ik af met de wijze woorden van nichtje Lara: "geeft niets ome Rob, als jullie het maar leuk hebben!" En zo is het ook Lara! Mannen het is mooi dat het seizoen weer is begonnen! Ik heb jullie toch wel een beetje gemist hoor! Op naar een mooi en gezellig seizoen!

Allemaal weer aanmelden voor onze eerste thuiswedstrijd tegen de messias van Lisserbroek Rutger Goudriaan!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!