herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    10-09-2022
Tegenstander:    Kagia 3
Uitslag:     Thuis Verloren 3 - 12

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 10-09-2022

Wedstrijdverslag

van de regen in de drup

Na een valse start van het bekerseizoen vorige week, wachtte vandaag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In de ochtend bleek dat de eerste afgelastingen van het seizoen door pluvius veroorzaakt een feit waren bij de de FC. Voor ons hield dat in dat wij niet op ons eigen "hoofdveld" speelden, maar werden verbannen naar veld 3. Het zou het debuut in het blauwgeel worden van onze zomeraanwinst Geert. De FC snakte naar revanche voor vorige week en de buren van over de brug zouden mores 😉 geleerd worden zo was de gedachte... Helaas het duurt nog even voordat de feestweek losbarst maar vandaag kwamen wij iig van een koude kermis thuis.

Dochterlief had geen vervoer naar de voltige in Nieuw Vennep dus de eerste helft heb ik helaas moeten missen. Of helaas.. In de auto zag ik een ruststand van 2-6. Daar gingen de bekeraspiraties van zwager Ralph, die vandaag schitterde door afwezigheid. Tezamen met neef Blikkie Hoogkamer vertoefde hij zuidelijker in Belgie. Of het door zijn afwezigheid kwam of niet, maar het was was tam in het veld.

Tja dan moet je ook nog iets zinnigs schrijven over de wedstrijd. Ik kan positief beginnen. Al lopend vanaf de parkeerplaats zag ik ons 3-6 maken. Dan zou je denken het kan nog! Maar voordat ik de wissels had bereikt was het verschil al weer 4. En daar bleef het niet bij. De oranjehemden rookten bloed en toonden geen moment medelijden. Men liep uit naar 11-3 en toen was het nog een minuut of 10 spelen. De man in het zwart (voor de gelegenheid trouwens blauw...) besloot ons uit ons leiden te verlossen en floot af.

Conclusie: de beker gaan wij dit jaar ook niet winnen. Het voetbal in de 7e klasse is idd beter Ralph... Nu wij nog

Volgende week EMM21 thuis. Daar hebben we nog nooit van verloren dus dat belooft wat!

Campos

PS ook nog nooit gewonnen of gelijkgespeeld tegen EMM21 dus ik wil de supporters niet direct heel veel hoop geven!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!