herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    25-11-2017
Tegenstander:    EMM'21
Uitslag:     Thuis Verloren 1 - 9

Geplaatst door Rob van Amsterdam op 18-09-2022

Wedstrijdverslag

tja

En voortaan kunnen we dus niet meer zeggen dat wij nog nooit verloren hebben van EMM'21. En eigenlijk zou ik het hier bij moeten laten qua verslag. Wederom verloren en wederom met grote cijfers. En dat terwijl het de eerste helft nog redelijk ging. Goed zij hadden de bal en de keeper van hen stond vooral wortel te schieten. Maar echt heel veel kansen kregen de youngsters uit de Veen ook niet. Een vrije trap en een doelpunt die de middenvelder nooit meer maakt zorgden voor een 2-0 voorsprong. Via een strafschop deden wij nog iets terug en dus zou je zeggen alles mogelijk de tweede helft.

Wij hadden deze week wissels in overvloed. Ik denk dat iedereen er graag bij wilden zijn wanneer eindelijk de flipflops van INTO werden uitgedeeld... ZEVEN wissels zorgde uiteraard bij de TC ook voor de nodige kopzorgen, maar er stond weer een team. De vele wisselingen in de rust kwamen het spel niet ten goede zou blijken. De start van de tweede helft was goed. Heinz schoot voor het eerst in 4 jaar denk weer eens een bal vanaf de aftrap tussen de palen ipv richting cornervlag. Hij had de pech dat deze keeper 2 meter 10 was en dus rustig kon plukken.

Binnen 5 minuten in de tweede helft lag de bal er weer in bij ons en hierna was er geen houden meer aan. De sluizen gingen open en de teller zou stoppen bij 9 toen wij uit ons lijden werden verlost door scheidsrechter Nico. Tot zover de beker dit jaar. En wat past die 7e klasse lekker bij ons spelletje...

Volgende week competitie tegen QB. Net even gekeken, drie keer dik gewonnen voor de beker! Maar zij zaten natuurlijk in een makkelijke poule.. Ga ik maar even vanuit. Vrijdagavond op tijd naar bed mannen! Oh nee, laat maar... Geniet van de opening van de feestweek!

Campos

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!