herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Over TeamWebs.nl

Welkomstfoto

Teambuilding met dé gratis team website voor ieder sportteam!

Een TeamWeb is de superhandige gratis website voor jouw sportteam. Snel en SIMPEL activiteiten inplannen in de online agenda en iedereen kan zich online aanmelden of afmelden met een simpele muisklik. Zo heb je altijd een goed overzicht! De leukste foto's delen, even een berichtje prikken of een uitgebreid wedstrijdverslag typen, het kan allemaal. Teambuilding gaat vanzelf. En het mooiste is, gaat een activiteit toch niet door, dan kan je dat met 1 klik in de agenda aan al je teamgenoten doorgeven via SMS!

Zo biedt een TeamWeb de meest handige en simpele functies om jouw team nog makkelijker te organiseren en met je team te kunnen communiceren. Met een TeamWeb hopen we de gezelligheid en prestaties van jouw sportteam te stimuleren. Teambuilding was nog nooit zo makkelijk!

Jullie eigen gratis team website heeft de volgende mogelijkheden:

  • Een súperhandige online agenda met online aan- en afmelden en datumprikker.
  • Alle foto's die je met je sportteam wilt delen bij elkaar in jullie fotoalbum!
  • Je team eenvoudig emailen!
  • Alle telefoonnummers en verjaardagen overzichtelijk bij elkaar.
  • Een gastenboek!
  • Ruimte voor uitslagen en uitgebreide wedstrijdverslagen met foto's.
  • Door jullie zelf te bepalen teamstatistieken (topscoorders, kaarten, etc.)
  • Nog veel meer...

Kortom: Met TeamWebs gaat organisatie en teambuilding van een sportteam vanzelf. Deze gratis team website is makkelijk in gebruik en zo ontworpen dat alle generaties er mee overweg kunnen. Kleuren en vormgeving kunnen naar wens aangepast worden! Uiteraard kan je zelf instellen welke gegevens door wie gezien kunnen worden.

Jij en je sportvrienden hoeven natuurlijk geen officieel team te vormen om toch een gratis website voor jouw sportgroepje aan te kunnen maken. Teamwebs.nl biedt voor iedereen die samen sport een super handig TeamWeb.

Door specifieke advertenties te plaatsen die jou niet irriteren, maar juist interesseren, kunnen we inkomsten genereren, waarmee we nu en in de toekomst jouw TeamWeb gratis kunnen aanbieden.

Vanzelfsprekend gaan wij uiterst vertrouwelijk om met jouw persoonsgegevens en zullen die dan ook niet verkopen of verstrekken aan derden. Ook zullen wij je zeker niet lastig vallen met e-mails met advertenties en dergelijke. Zie onze privacy policy voor de details.

Klik hier om nu gelijk een TeamWeb op te starten!