herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

trainingspak

Hoe werkt het?

Hoe werkt het precies, die gratis trainingspakken scoren? Simpel; doe jezelf een plezier en schaf een nieuwe Mazda aan! Doe je dit tussen 24 april en 31 juli 2010, dan krijg je behalve een mooie auto dus ook gratis trainingspakken voor je hele team. Haal binnen die winst!

De actie geldt voor alle teams die bij TeamWebs geregistreerd staan voor 24 april 2010. Daarnaast kunnen familieleden ook meeprofiteren. De actie geldt namelijk ook voor je vader, moeder, broer of zus.

Je kunt natuurlijk gebruikmaken van alle lopende Mazda acties. Kijk bijvoorbeeld eens naar de speciale actiemodellen: de Mazda2 XS, de Mazda3 GT-M Line of de Mazda5 Katano. Ook kun je kiezen voor gratis airconditioning op de Mazda2 of gratis lederen bekleding op de nieuwe Mazda6. Alle Mazda acties vind je hier.

Waar moet je beginnen? Download het actieformulier en vul het in. Vervolgens ga je met het formulier naar een Mazda showroom in de buurt. Maak een testrit en beloon jezelf met een gloednieuwe Mazda. Wanneer het koopcontract is ondertekend - binnen de actieperiode - zal de Mazda-dealer het verdere proces afronden. Mocht de auto niet direct op voorraad zijn, dan zorgt Mazda ervoor dat je in de tussentijd alvast kunt genieten van je nieuwe trainingsoutfits.

De Nike-trainingspakken worden geleverd door TeamWear.nl en zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen én kinderen. Geschikt voor iedere sport én sporter dus! Zodra de nieuwe auto is aangeschaft, geeft Mazda groen licht aan TeamWear.nl. Zij nemen contact op over de verdere afhandeling van de pakken. Je kunt tot
vijftien pakken krijgen voor je team en uiteraard zelf de maten aangeven.

Word bekend met Mazda!

Als klap op de vuurpijl kun je ook nog je team landelijk op de kaart zetten.
Maak foto's van je team gehuld in jullie gloednieuwe trainingspakken
en stuur ze naar marketingmmnl@mazdaeur.com. Dan zorgen wij ervoor
dat jullie team in de schijnwerpers komt te staan!