herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden


TeamWebs Sponsor Teams 2009

Begin van het seizoen 2008 heeft TeamWebs een grote sponsoractie opgezet waarbij er gezocht is naar 6 teams om te sponsoren. Hieronder zien jullie de teams die het uiteindelijk geworden zijn in hun nieuwe tenue!

Januari 2009, TeamWebs.nl

De svme-girls, voetballers uit Mariadorp

svme-girls.teamwebs.nl
Club: S.V.M.E. Mariadorp
Competitie: Meisjes C1

Sinds vorig jaar bestaat dit team (eerste meisjesteam van de club) en is snel gegroeid in het aantal leden en blijft nog steeds groeien. We spelen nu elftal sinds de winterstop, hebben daarvoor zevental gespeeld op half veld. Vorige week hebben we onze eerste wedstrijd als elftal gewonnen en dit smaakt naar meer. Het is nu al een hele hechte en gezellige groep meiden, die hopelijk nog heel lang samen blijven voetballen om over een paar jaar het Damesteam van SVME te worden. Nu al zijn er meiden die op zondag het huidige Damesteam uithelpen. De TeamWebs sponsor pakken zijn goed ontvangen en worden iedere wedstrijd bij de warming-up gedragen met veel plezier (vooral als het in de ochtends nog erg koud is). We hebben al ontzettend veel complimenten gekregen over de pakken.

svme-girls


SpartaZwolle, korfballers uit Zwolle

spartazwolle.teamwebs.nl
Club: CKV Sparta Zwolle
Competitie: Jongens B1

Een team dat zwaar op koers ligt om dit jaar kampioen te worden in hun competitie, mits ze de zenuwen maar goed onder bedwang kunnen houden en met beide voetjes op de grond blijven staan! De eerste wedstrijd warmgedraaid met de nieuwe kleding werd in ieder geval weer glansrijk gewonnen...
Sparta Zwolle


Binnenland dames 2, basketballers uit Barendrecht

binnenlanddames2.teamwebs.nl
Club: CBV Binnenland
Competitie: ?

Onder de bikkelharde leiding van Danielle den Duijf heeft dit team zichzelf weten te handhaven in de 1e rayon klasse tijdens de eerste helft van het seizoen, belangrijk voor club en team zelf. Vantevoren ingeschat als een moelijke opgave vanwege divers blessureleed, maar uiteindelijk toch gelukt!
Binnenland dames 2


SV Diemen D2, voetballers uit Diemen

svdiemen2.teamwebs.nl
Club: SV Diemen
Competitie: Jongens D2

Kampioen geworden en een promotie in hun zak naar de eerste klasse. Een gezellig team, maar ook erg fanatiek, zelfs een toernooi in Parijs worden niet gemeden om in bloedvorm te blijven! Internationale ervaring kan je niet vroeg genoeg opdoen. Maar die TeamWebs truien niet wisselen na de wedstrijd he!

SV Diemen D2


Heeren 4, hockeyers uit Nieuwegein

heeren4.teamwebs.nl
Club: Mixed Hockey Club Nieuwegein
Competitie: ?

Een team dat tijdens de lange winterstop ver weg zakt in een winterslaap, maar er daarna weer heel hard uitkomt om vooral de derde helft goed te scoren!

Heeren 4 Nieuwegein


Mia A2, korfballers uit Amersfoort

mia-a2.teamwebs.nl
Club: CKV MIA
Competitie: A2

Onder leiding van de trotse coach en trainer Ilse van Rooijen is dit team kampioen geworden in de derde klasse op het veld. Als tweede team van de A-selectie hadden ze echter nog geen sponsor! Nu kunnen ze gelukkig het zaalseizoen in een TeamWebs outfit spelen.

MIA A2