herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Leef je uit, maar nooit op een ander…

TeamWebs heeft groots uitgepakt met spectaculaire prijzen in de TeamAwards 2010!

De TeamAwards organiseren we samen met het lieveheersbeestje van de Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld onder het motto "leef je uit, maar nooit op een ander".
Is jouw team het moedigste, sportiefste en gezelligste team?

De finale is afgelopen! De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend. Surf snel verder naar de Winnaars 2010 om te zien wie de TeamAwards 2010 hebben gewonnen. Dit zijn de teams die het verschil hebben gemaakt!

Ieder team heeft een tip gegeven voor een goede sfeer op het veld. Wat is jouw tip?

MOED, Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld!

PRINCESS T-14 HOCKEY | Het hockeymerk van Teun de Nooijer, Lidewij Welten, Matthijs Brouwer, Sophie Polkamp, Roderick Weusthof, Robert van der Horst, Sander van der Weijde, Minke Smabers, Marilyn Agliotti, Ellen Hoog, Bob de Voogd en Floris Evers

De winnaars zijn bekend!

Genomineerde Teams

Hockey: 9
Voetbal: 29
Overig: 32

Alle 25.880 stemmen uit de voorronde zijn geteld!
Alle finale stemmen zijn geteld!
Op 20 november worden de winnende teams bekend gemaakt!

Wint jouw team de eeuwige roem en spectaculaire prijzen?

CATEGORIE: VOETBAL
1. Voetbalclinic van Feyenoord on Tour, 10 gouden Umbro ballen & een Gatorade bidonkrat. Een gratis team site voor voetbal sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
2. Coerver® Voetbalclinic van de Voetbalschool, 10 gouden Umbro ballen & een Gatorade bidonkrat. Een gratis team site voor voetbal sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
3. Een teamdag naar de Voetbal Experience, 10 originele TeamWebs voetballen & een Gatorade bidonkrat. Een gratis team site voor voetbal sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
CATEGORIE: HOCKEY
1. Princess trainingspakken, een jaarabonnoment op Hockey.nl & een Gatorade bidonkrat. Een gratis team site voor hockey sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
2. Princess hockeysticks & een Gatorade bidonkrat voor je team. Een gratis team site voor hockey sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
3. Princess sporttassen & een Gatorade bidonkrat voor je team. Een gratis team site voor hockey sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
CATEGORIE: OVERIG
1. TeamWear Teamoutfit beschikbaar gesteld door TeamWear.nl & een Gatorade bidonkrat. Een gratis team site voor sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
2. Een jaar lang* Gatorade voor jouw team (* 1000 flesjes) & een Gatorade bidonkrat. Een gratis team site voor sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
3. Een dag Walibi World met jouw hele team & een Gatorade bidonkrat. Een gratis team site voor sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!