herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Maak kans op de volgende spectaculaire prijzen in de TeamAwards 2010

Categorie voetbal Categorie hockey Categorie overig
CATEGORIE: VOETBAL
1. De eerste prijs in de categorie Voetbal is er één van wereldklasse: de Voetbalclinic van Feyenoord on Tour onder leiding van oud-Feyenoord-aanvoerder Ben Wijnstekers en zijn assistenten. Deze prijs wordt aangeboden door Gatorade. Voor meer informatie klik hier. Ook krijgt het gouden winnende team natuurlijk een blijvend aandenken, namelijk 10 gouden Umbro voetballen met handige ballentas. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor voetbal sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
2. De Coerver® Voetbalclinic van de Voetbalschool is de garantie voor een fantastische dag met trainingen op professioneel niveau. De Voetbalchool is trots om licentiehouder te zijn van de Coerver® Methode, de enige methode die aanbevolen wordt door zowel de UEFA als de FIFA. Deze prijs wordt mede aangeboden door Gatorade. Klik voor meer informatie hier. Ook krijgt het zilveren team natuurlijk een blijvend aandenken, namelijk 10 gouden Umbro voetballen met handige ballentas. Super handig, om het geleerde bij De Voetbalschool in stijl te kunnen trainen! Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor voetbal sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
3. De Voetbal Experience wordt een plek waar je voetbal kunt spelen, kijken, luisteren, ruiken en voelen. Waar je voetbal beleeft. Jouw team gaat het een dag beleven! Deze prijs wordt aangeboden door Gatorade. Voor meer informatie klik hier. En ook de derde prijs krijgt natuurlijk een blijvend aandenken, namelijk 10 originele TeamWebs Super Pro voetballen, Fifa Inspected, met handige ballentas. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor voetbal sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
CATEGORIE: HOCKEY
1. Princess Hockey stelt als eerste prijs trainingspakken beschikbaar voor jouw hele team. Een primeur! De Princess kledinglijn is namelijk gloednieuw. Jouw hockeyteam kan dit seizoen dus gewoon spelen in een topmerk net als Teun de Nooijer en Ellen Hoog. De uitstraling die een Award winning team verdient! Kijk voor meer informatie op www.princesshockey.com. En dat is nog niet alles; Hockey.nl biedt het hele team een jaarabonnement op Hockey.nl aan. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor hockey sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
2. Hoe gaaf kan een tweede prijs zijn: Princess hockeysticks voor jouw hele team. Daarmee zijn jullie verzekerd van top kwaliteit sticks waar wereldspelers als Teun de Nooijer, Floris Evers en Sophie Polkamp mee spelen. En daarbij ziet het er nog strak uit ook! Kijk voor meer informatie op www.princesshockey.com. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor hockey sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
3. De derde prijs liegt er ook niet om. Princess hockey pakt goed uit, De derde prijs is niet alleen praktisch, want met deze Princess Sporttassen komt jouw team ook nog eens goed voor de dag. Zorg alleen in het vervolg wel dat je de goede tas uit de dug-out meeneemt en niet die van een teamgenootje…. Kijk voor meer informatie op www.princesshockey.com. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor hockey sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
CATEGORIE: OVERIG
1. De eerste indruk op de tegenstander is gemaakt als jullie met jullie nieuwe indrukwekkende TeamWear teamoutfit het veld betreden, zowel bij een uitwedstrijd als een thuis wedstrijd. Hiermee verdient jullie team de uitstraling die een winnaar van de TeamAwards verdient. Deze eerste prijs in de categorie Overig wordt beschikbaar gesteld door www.teamwear.nl. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
2. Houd het geld voor sportdrank maar in de teampot dit jaar. De tweede prijs is namelijk een jaar lang* Gatorade voor jouw team (* 1000 flesjes). Gatorade doet al meer dan 35 jaar onderzoek naar sportdrank en bevat precies dat wat je nodig hebt om optimaal te presteren. Gatorade, Nothing Works Better. Kijk voor meer informatie en details op www.gatorade.nl. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!
3. Zonder hecht team geen echt team. Samen sta je sterk, dus moet je elkaar door en door kennen. De derde prijs in de categorie Overig is dan ook een fantastische team belevenis om elkaar eens beter te leren kennen: een team uitje naar Walibi World. In Walibi World word jouw team meegenomen naar een wereld vol spanning, plezier en gezelligheid! Of je nu jong of oud bent, je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag in de meer e n40 spannende attracties! Kijk voor meer informatie en details op www.walibiworld.nl. Bovendien ontvangt jullie team bidons en een bidonkrat van Gatorade. Een gratis team site voor sportteams op TeamWebs met online agenda, presentielijsten en veel meer!


De TeamWebs TeamAwards 2010 worden mede mogelijk gemaakt door:

Alt tekst Alt tekst Alt tekst
Alt tekst Alt tekst Alt tekst
Alt tekst Alt tekst Alt tekst